Bel vrijblijvend: 020-7709444
Goed geregeld en in goede handen Bekijk onze diensten

Lees meer

Onze uitdaging ook de uwe? Neem contact met ons op

Lees meer

Bespreek met ons uw aangifte Inkomstenbelasting

Wij bieden u een vrijblijvend gesprek aan met een ervaren belastingdeskundige van CHECK! Administratie- en Belastingadvieskantoor.

Inkomstenbelasting 2020

Het jaar 2020 is bijna voorbij. Wees alert op het benutten van de fiscale mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de kleine investeringsaftrek. Het volledig benutten van de zelfstandigenaftrek (urencriterium). Vraag of verleng tijdig bijzonder uitstel van betaling vanwege de coronacrisis. Zowel in 2020 en 2021 zijn scholingsuitgaven nog aftrekbaar.

Wellicht heeft u middelen over om de hypotheek extra af te lossen of denkt u aan een extra lijfrentekoopsom of toepassing van de fiscale oudedagsreserve. Heeft u misschien het plan om dit jaar nog te schenken?

Praktische zaken einde jaar

Uw boekhouder zal de balans per 31 december 2020 gaan opstellen en er zijn wat bijzondere posten waar uw hulp bij nodig is. Doe een telling van contante gelden op de laatste dag van het jaar. Zo ook een inventarisatie van de voorraad met een waardebepaling. Controleer de voorlopige aanslagen van 2020 en beoordeel of deze moeten worden aangepast. In het laatste tijdvak van de Omzetbelasting moet over het prive gebruik van goederen BTW afgedragen worden. De directeuren groot aandeelhouders mogen kijken naar een bonus of extra management fee.

Uitstelregeling

Ons kantoor benut de uitstelregeling volledig op basis van ons beconnummer. U kunt met onze regeling meedoen voor uitstel van de belastingaangifte 2020 en onder voorwaarden krijgt u uitstel tot 1 mei 2022.

Optimaliseren van de structuur

Aan de basis van ons lands belastingen ligt de structuur van uw onderneming. Eenmanszaken en personenvennootschappen worden belast in de Inkomstenbelasting. Rechtspersonen zoals B.V.'s, stichtingen en coöperaties in de vennootschapsbelasting. Daar ligt dus ook een mogelijkheid om de stroom van inkomen en vermogen te sturen. Om een optimaal gunstig effect op de belastingen te creëren.

Het gesprek is vrijblijvend

Geheel gratis kunt u een gesprek van ongeveer een uur met een ervaren belastingdeskundige voeren. Bespreek moeilijkheden en krijg antwoorden op uw vragen betreffende uw inkomen en vermogen, hypotheekrenteaftrek of andere aftrekposten.

Ervaren belastingdeskundigen

Onze belastingdeskundigen hebben vele jaren ervaring. Of het nu gaat om scheidingen, starten of stoppen van ondernemingen, verhuizingen en pensioenopbouw. Kennis en praktijkervaring is er voldoende. Ook kunt u schenkingen en een plan voor een schenking bespreken. 

Adres van ons kantoor

Ons kantoor is gevestigd op het adres Maria Snelplantsoen 15, 1106 WN Amsterdam. Dat is in de wijk Gein, vlakbij metrohalte Gein van lijn 50 en 54. Met de auto uitstekend te bereiken via de A2 of de A9.

Bel voor een afspraak 020-7709444.

Check administratiekantoor

Maria Snelplantsoen 15
1106 WN Amsterdam

020-7709444
info@checkadministratiekantoor.nl
KvK: 56810008

Logo NOAB